Alaffia, Shea Butter, Unscented, 2.0 fl oz (59 ml)

Alaffia, Shea Butter, Unscented 59ml

44,50 Kr

Læs mere >>

Produktnavn: Alaffia, Shea Butter, Unscented, 2.0 fl oz (59 ml)
Pris: 44,50 Kr (€6.00)
Dimensioner/Mængde: 0.84 lbs (0.38 kg) / 2.5 x 2.5 x 2.2 in, 0.5 lbs (0.23 kg)
Anmeldelser: 16 Reviews
Tags: Body Care, Shea Butter, Alaffia, Body Care, Shea Butter

Alaffia, Alaffia, Body Care, Alaffia, Shea Butter, Alaffia, sheasmør Alaffia, shea smør, uparfumeret, 2,0 Fl ounce (59 ml), alaffia, kropspleje, alaffia, shea smør, alaffia, shea smør, empowerment lighed skønhed, følsom til alle hudtyper, certificeret fair trade, ikke GMO, shea butter, retfærdige for livet social og fair handel med imo, 100% indhold fair trade enkle og effektive formler alaffia saldi videnskab med tradition til holistisk gavne din krop, samfund og miljø. Shea smør, et dagligt syn i afrikanske hudpleje i årtusinder, indeholder unikke fedtsyrer og E-vitamin. Det giver dyb fugtgivende og beskyttende fordele. Uparfumeret til følsom til alle hudtyper. Fair trade, non GMO, håndlavede, parabener, veganer, ingen dyreforsøg, gluten fri, uraffinerede ingredienser, duft fri. Butyrospermum parkii (Shea) smør. Pure håndlavede, uraffineret, og uparfumeret sheasmør. En af de bedste på iherb. I modsætning til mange andre shea smør, denne ene er 100% ren, rå, uraffineret, håndlavede, og uparfumeret, indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, såsom vitamin e, som kan være genetisk modificeret, har en behagelig nøddeagtig aroma og en blød og cremet ikke kornet tekstur, hvilket gør det meget nemt at øse op en klat, gnid det mellem fingrene til at smelte det lidt (og det smelter perfekt takket være den er ikke kornet tekstur), og anvende det på huden Alaffia. Shea smør er en af de mest fantastiske naturlige hudpleje og hårplejeprodukter, man kender.

 Det er kendt for det er enestående fugtgivende, nærende, beskyttende, beroligende, healing, anti inflammatorisk, regenerativ, foryngende egenskaber, samt at det er en kraftfuld antioxidant rig på vitamin A, E og catechiner, forhindrer for tidlig aldring. Det absorberer hurtigt uden at efterlade en fedtet hinde, dybt fugter og nærer huden, forbedrer det er elasticitet, hvilket gør det er blødt, glat og smidig, forebygger tørhed og dehydrering, udjævner hudfarven, forbedrer teint, beroliger kløe, reducerer irritation og betændelse, letter healing, bekæmper acne, pletter, udslæt, eksem, dermatitis, forebygger og reducerer strækmærker og ar, lindrer smerter forårsaget af solskoldning og skællende hud, heler ømme og sprukne læber, små sår, rifter, forbrændinger, udglatter fine linjer og rynker, genskaber glans til kedelig og livløshår, fungerer som en naturlig solcreme Alaffia, Shea Butter, Unscented, 2.0 fl oz (59 ml). Jeg har brugt denne sheasmør for et par uger, men resultaterne taler for sig selv: Min teint er forbedret, nogle strækmærker, små ar, og selv fine linier er falmet, min hud er blevet blødere og glattere og har en sund glød, mine læber er ikke længere tørre, sprukne og ømme, huden på mine albuer og fødder er blødere og glattere end nogensinde, mit hår er skinnende, jeg har ikke nogen spaltede spidser, min hovedbund er sundere, ikke flere flager og kløe (jeg laver en hår maske med shea smør). Så glad for jeg opdagede denne fantastiske uraffineret shea smør og ville anbefale det til nogen ønsker at forbedre den generelle tilstand af deres hud eller hår Shea Butter. Jeg modtog det i dag. Pakken er forskellige, men alle oplysninger om den er som beskrevet. Det er vinter og smørret er som en blok. Den har en mild lugt af planteolie, da det er uraffineret. Jeg foretrækker smørret uraffinerede, fordi jeg har læst, at det har en højere kvalitet Alaffia, Shea Butter, Unscented, 2.0 fl oz (59 ml). Jeg bruger en ske og gnid smørret mellem mine fingre til at varme det og derefter bruge dem. Jeg købte det til at forberede en daglig deodorant som følger: Gnid lidt smør mellem fingrene og anvende på underarm. Derefter anvende en lille mængde bagepulver på toppen af smør. Det er min metode til at gøre en hjemmelavet deodorant for nogle måneder nu Alaffia. Virker bedre end nogen deodorant jeg har prøvet før.

Denne kombination indeholder ikke alle de ingredienser, som du ønsker at undgå, såsom parabener osv Væsentlige, når du bruger termogeniske fedt brændere som en del af et sundt og sikkert vægttab regime, du rent faktisk vil se mere dramatiske resultater, hurtigere, end kost og motion alene. Du skal blot vide, hvornår og hvordan man tager det. De er også at undersøge de sundhedsmæssige fordele ved curcumin som en naturlig anti inflammatorisk, fordi kronisk inflammation spiller en rolle i cancerudvikling, hjertesygdomme og mange andre aldersrelaterede sygdomme. Andre vigtige carotenoider omfatter alfa-caroten, anthocyanin, cryptoxanthin, lutein, lycopen, og zeaxanthin. Den passende dosis for voksne bør ikke overstige 3, 000 mg per dag (af de rene supplement). Resultatet er hårdere muskelmasse med øget definition, validering alle disse timer tilbragt i gymnastiksalen. I en klinisk undersøgelse af 29 børn med astma, dem, der tog fiskeolie supplerer rig på EPA og DHA i 10 måneder reduceret deres symptomer i forhold til børn, der fik placebo. Rygere tager syntetisk beta-caroten (Manglende cis-formen) viste sig at have en stigning i lungekræft. Vi må indrømme, disse vitaminer er fremragende, som vi vil fortælle dig, hvorfor i lidt. Desuden er det vigtigste rolle er på calciumabsorption og blod calcium regulering, som er nødvendig for overlevelse.

Vitaminer til et sundt liv. Det er sandt, at denne olie har mange fordele for menneskers sundhed. Hvis det lyder som en kemisk, er det sandsynligvis er. Mangel kan også føre til rakitis, osteomalaci og osteoporose. En sund hjernebarken med til at give barnet en højere iq. En deprimeret person ikke har nogen koordinering mellem deres krop og deres sind. Du kan bogstavelig talt mærke virkningerne af produktet i en kort periode efter skift til produktet. Det sker faktisk, hvis fiskeolien ikke er blevet ordentligt renset. Lets opdele det i enkle vendinger. Må ikke bare tage vores ord for det, er vores Shaklee produkter testet for renhed, styrke og klinisk ydeevne. Der er et par ting mere, du har brug for at tjekke, når det kommer til at vælge en lutein supplement: Andre næringsstoffer, der er til stede i tillægget, levering mekanisme af tillægget, den fordel, at en holistisk ernæringstilskud er, at det indeholder en væld af næringsstoffer, der arbejder i synergi for at give et væld af sundhedsmæssige fordele alle i en enkelt pakke. Hør kan endda medvirke til at reducere hårtab hos mænd. Du skal være omhyggelig med at vælge et supplement, der ikke har nogen forureninger og er fremstillet af fede fisk som dem, der er beskrevet ovenfor, laks, sardiner, ansjoser, osv Selvom det er en af de sværeste måder at finde discount vitaminer, det er den mest almindelige.

31.Blood tryk. 2.Time i erhvervslivet er et metrisk jeg kan lide at se på, at mange mennesker ikke er klar over. Du ville nu nødt til at spise otte appelsiner. Derfor er det tilrådeligt at rådføre sig med en sundheds- eller læge, før afregning på din supplement regime. Mange af dem er endda uvidende om de negative virkninger af den medicin, som de foreskriver.