Bob's Red Mill, Natural Raw, Wheat Germ, 32 oz (907 g)

Bob's Red Mill, Natural Raw, Wheat Germ 907g

36,50 Kr

Læs mere >>

Produktnavn: Bob's Red Mill, Natural Raw, Wheat Germ, 32 oz (907 g)
Pris: 36,50 Kr (€4.90)
Dimensioner/Mængde: 2.42 lbs (1.1 kg) / 8.9 x 6.4 x 2.5 in, 2.05 lbs (0.93 kg)
Anmeldelser: 26 Reviews
Tags: Hvede Produkter, Bob's Red Mill, Wheat Products

Bobs Red Mill, hvede produkter, hvede produkter Bobs Red Mill, naturlig rå, hvedekim, 32 ounce (907 g), bob røde mølle, hvede produkter, hvede produkter, til dit gode helbred . Bob Moore, ven af hjertet, hjertet af hvede kerne, en naturlig kilde til folinsyre, kosher hvedekim er hjertet af hvede bær. Den har en lækker nøddeagtig smag og er fyldt med næring. For en ringe 60 kalorier og halvanden gram umættet fedt, vil en to spiseskefuld servering tilvejebringe to gram kostfibre, tretten procent af anbefalede daglige værdi af folinsyre, ti procent af anbefalede daglige værdi af fosfor, magnesium og zink, og femten procent af din e-vitamin og thiamin krav. Det er et kolesterol og natrium frie fødevarer, og det er fedt er umættet. Du kan bruge hvedekim til at erstatte op til en halv kop mel ved bagning cookies, boller og husholdningsmaskiner. Brug den som en topping for frugt tærter, frugtsalater, yoghurt og is, eller som en nærende panering til kylling eller fisk og som fyldstof til frikadeller og farsbrød. Du kan se vores kvalitet! Kost rig på fuldkornsprodukter og andre vegetabilske fødevarer lavt i total fedt, mættede, fedt og kolesterol, kan reducere risikoen for hjertesygdomme og visse kræftformer. 100% Naturlig rå hvedekim. Stor sund tilføjelse til noget mad.

 Hvedekim er en af de bedste kilder til kostfibre, b vitaminer (thiamin, folinsyre, vitamin B6, niacin, riboflavin, pantothensyre), mangan, selen, fosfor, zink, magnesium, kobber, jern, karnal Sium, calcium, phytosteroler og antioxidanter, og kan drage fordel mennesker, der lider af diabetes, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, fedme, hjertesygdomme, gastritis, sure opstød, kvalme, fordøjelsesbesvær, knogleskørhed, gigt, gigt og endog kræft: Det hjælper med at stabilisere blodsukkeret og regulere insulin niveauer, forhindrer blod pigge holder dig fuld længere, hjælper fordøjelsen, forhindrerhalsbrand og sure opstød, øger appetitten, beroliger maven foring, reducerer colon inflammation, normaliserer blodtrykket, sænker triglycerider og LDL eller dårlige kolesterol og samtidig øge HDL eller gode kolesterol, beskytter mod slagtilfælde, åreforkalkning og perifer arteriel sygdom, bidrager til at opretholde sunde knogler og tænder, og selv reducerer risikoen for kræft Wheat Products Bob's Red Mill, Natural Raw, Wheat Germ, 32 oz (907 g). Jeg elsker denne naturlige og rå hvedekim og føje det til havregryn, korn, yoghurt, smoothies og forskellige opskrifter. Ikke alene giver det mad smager bedre, men også det hjælper normalisere mit kolesteroltal og blodtryk. Wonderful produkt. Højt anbefalet Wheat Products. Dette er virkelig hjælper mig til at have en regelmæssig afføring. Lige siden jeg havde omkring 2 tbspful med mine morgen drikkevarer, jeg ikke har noget forstoppelse problem. Så nu du kommer til at tænke, hvorfor ville du glip af nogen træningsdage? Fordi vi ved at blive hurtige løbere må vi gøre hurtigere uddannelse. Hvis du stadig er bange for at få diarré, men er så spændt på at prøve acai, fordi du har hørt det er meget effektivt, vil jeg anbefale at tage fordel af gratis acai bær forsøg online.

 Ikke alvorlige potentielle bivirkninger af Savpalme, hovedpine, kvalme, fordøjelsessystemet forstyrret, herunder men ikke begrænset til overskydende vind, forstoppelse, sygdom eller diarré, appetitløshed, nedsat sexlyst, erektil dysfunktion, ømhed og øget følsomhed af brystvorterne og bryst område, alvorlige potentielle bivirkninger af Savpalme, usædvanlig eller uforklarlig blå mærker eller blødning, hævelse af lever eller bugspytkirtel, klør, udslæt eller nældefeber (nældefeber), hvæsende vejrtrækning eller vejrtrækningsbesvær, i konklusion, Savpalme ekstrakt har vist sig at være effektiv mod BPH, og nogle bevisertyder på, at det også er effektiv til at forebygge og endda vende normal mandlig skaldethed, men bare fordi det det naturligt det gør ikke automatisk, at det er sikkert Wheat Products Bob's Red Mill, Natural Raw, Wheat Germ, 32 oz (907 g). I sociale kredse rundt omkring på kloden sunde kaffe, te og varm chokolade er ved at blive den nye kid på blokken. Hvordan vælger jeg en god multivitamin, der vil give de næringsstoffer, at min krop har brug for at holde kører ligesom godt olieret maskine det er. Acetylcholin er en af de vigtigste neurotransmittere, at vores organisme bruger til hjerne, nerver og muskler kommunikation. Antioxidanter neutraliserer meget reaktive molekyler kaldet frie radikaler. Grunden mangosteen hjælper dette skyldes, at antioxidanter i dem hjælpe med at forhindre frie radikaler. Så lipider er lavet af triglycerider og disse igen er lavet af fedt. Disse stoffer omfatter vinpocetine, huperzin a, Bacopa ekstrakt og Alph liponsyre, omega 3 fiskeolie. Ud over at opretholde sunde kropsfunktioner, vitaminer understøtter også et sundt stofskifte og give dig den energi, du har brug for at gå på med dine daglige aktiviteter. For eksempel, hvis forholdet mellem EPA er højere end dha, kan det være nødvendigt at tage et højere beløb end kapsler, der er naturligt højt DHA. En masse gange vi ikke rigtig ved, hvad det betyder at være fuld. Som følge heraf er de fisk indfanget fra disse regioner sig at have farligt høje niveauer af kviksølv, som er et giftigt stof.

Du venter behøver ikke at være et problem, der konstant rykker på alle dine tanker og følelser. Mangosteen menes at have en masse sundhedsmæssige fordele såsom: Opretholdelse af din krop energi, forebygge mavesår, forebygge hudens ældning, hjælper dig med at tabe, forebygge diarré, beskytte dine øjne mod grå stær og grøn stær, forebygge smerter i kroppen, forhindrer dig i har hjerteproblemer, kontrollerende betændelse i kropsdele, der giver antioxidanter, forebygge diabetes, disse er blot nogle af de fordele i at spise mangosteen eller drikke det er saft. Det er også nødvendigt at bygge hjerneceller.