Coconut Secret, Organic Caribbean Crunch, White Chocolate and Toasted Coconut, 2.25 oz (64 g)

Coconut Secret, Organic Caribbean Crunch, White Chocolate&Toasted Coconut 64g

22,00 Kr

Læs mere >>

Produktnavn: Coconut Secret, Organic Caribbean Crunch, White Chocolate and Toasted Coconut, 2.25 oz (64 g)
Pris: 22,00 Kr (€3.00)
Dimensioner/Mængde: 0.18 lbs (0.08 kg) / 2.25 oz (64 g)
Anmeldelser: 37 Reviews
Tags: Certificerede Økologiske Fødevarer, Fair Trade Foods, Coconut Secret, Certified Organic Foods, Fair Trade Foods

Coconut Secret, certificeret økologisk Foods, Fair Trade Foods, Fair Trade Foods Coconut hemmelige, organisk caribbean stykket, hvid chokolade og ristet kokos, 2,25 ounce (64 g), kokos hemmelige, certificerede økologiske fødevarer, fair trade fødevarer, fair trade fødevarer, sødet med kokos krystaller, ingen rørsukker, lavt glykæmisk, non gmo, soja gratis, USDA økologisk, fair trade certificerede ingredienser, kosher, ikke gmo projekt certificeret decadently crunchy uden rush sukker! En magisk fusion af enkelt oprindelse, ikke lugtfri dominikanske hvid chokolade med kokos og lavt glykæmisk kokos krystaller. På grund af den sande tan farve kokos krystaller, vores hvide chokolade er ikke hvid på alle! Må ikke blive overrasket, når du åbner indpakningen ~ vi lover smagen vil overgå dine forventninger! Inspireret af vores drøm at skabe sunde snacks til vores diabetiske forældre. Økologisk hvid chokolade (Organic kakaosmør, organisk helhed mælkepulver, økologiske kokos krystaller økologisk vanille ekstrakt), økologisk kokos. Super lækker godbid. Jeg nyder virkelig disse stænger! De er en forfriskende kokos smag, meget forskellig fra andre kommercielle kokos barer. Jeg tror kokos krystaller i dem gøre det interessante smag Coconut Secret. Det eneste problem med dem er, at det er svært at stoppe spise dem. Hvid chokolade er typisk sickeningly sød, det smager mere som cremet kakaosmør!

Det er en dejlig forandring fra den mørke chokolade jeg typisk spiser, det virker en smule mere fræk. Jeg elsker cremethed og stykket. Hvis ja, kan vores kroppe begynder at svække gradvist. For at få ekstra integritet, kan du anmode om en uafhængig tredjepart Coconut Secret, Organic Caribbean Crunch, White Chocolate and Toasted Coconut, 2.25 oz (64 g). Fordele ved omega 3 fisk olie kosttilskud. Det er meget vigtigt at købe dine kosttilskud fra forhandlere, der sælger høj kvalitet og sikre kosttilskud og kan sikkerhedskopiere denne påstand med klar og ærlig mærkning. Men nogle produkter synes at arbejde hurtigere end andre. Det er blevet almindeligt observeret, at når folk forbruge mere af protein snacks så de har tendens til at være fyldigere og den yderligere fører folk til at styre deres lyster. Den bedste olie for os alle er de destillerede omega 3 fedtsyrer i tillægget. Bortset fra at forbedre udseendet og kvaliteten af hud, hår og negle, kan omega 3 kosttilskud holde nervesystemet fungerer på top form Fair Trade Foods. Emulgering er et stort plus i min udtalelse, men kun rangerer en fjern tredjedel bag dha-EPA-indhold og produkt renhed. Fødevarer, der kan tages med store mængder af calcium omfatter mælk, ost, æggeblommer og fiskeolie. Vitaminer katalyserer mange kemiske reaktioner i kroppen. Af de mange farer af urbanisering, hjerte relaterede problemer er det mest foruroligende meget. Næringsstoffer, der hjælpe med at forhindre hjertesygdomme, hjertestop og slagtilfælde! Disse samme næringsstoffer desuden tjene til at udrydde overskydende væske fra systemet, som kan hjælpe til at holde blodtrykket undertrykt (ikke at nævne reducere oppustethed)!

Selvfølgelig spirulina ikke forlade dig hængende på det, det er den eneste alger, som fremstiller en hel form for gla Coconut Secret, Organic Caribbean Crunch, White Chocolate and Toasted Coconut, 2.25 oz (64 g). At se til det du erhverve den nødvendige grad af gla som vi alder er en grundlæggende del af din kost. Egenskaberne af dette produkt er naturlige og så de tillader kroppen at arbejde naturligt, giver det energi og tillader mere nitrogenoxid skal dannes i blodet. Men disse resultater normalt tage uger, hvis ikke måneder til at dukke op Coconut Secret. Som fiskeolie effekter blodpropper, bør det aldrig være taget med aspirin, og der har været rapporter om bivirkninger, hvis de tages med p-piller eller vægttab narkotika. Altid huske, at bodybuilding kosttilskud er blot hjælpemidler i at få den krop, du ønsker. 5.Make smartere babyer, gravide kvinder, der tager fiskeolie tendens til at have babyer med højere iq er, og mindre forekomst af indlæringsvanskeligheder eller intellektuel forsinkelse. Erhvervelse tilstrækkelige mængder af alfa omega 3 ala, DHA og EPA? Vores krop har brug for en tilstrækkelig forsyning af næringsstoffer, der ville tillade funktionen af vores sind og krop til at normalisere.

Med berømtheder som brad pitt, rachael ray og Oprah Winfrey fortæller denne bær er underligt fortællinger til verden, er det helt sikkert er par excellence. Det er derfor, du har hørt lægen ordinere et glas rødvin hver dag.