GladRags, Moon Cup, Size B, 1 Cup

GladRags, Moon Cup, Size B, 1 Cup

234,00 Kr

Læs mere >>

Produktnavn: GladRags, Moon Cup, Size B, 1 Cup
Pris: 234,00 Kr (€31.50)
Dimensioner/Mængde: 0.2 lbs (0.09 kg) / 2.2 x 2.2 x 4.2 in, 0.1 lbs (0.05 kg)
Anmeldelser: 44 Reviews
Tags: Feminin, Personlig Pleje, GladRags, Feminine, Personal Care

Gladrags, Feminin, Personal Care, Feminin, personlig pleje Gladrags, måne kop, størrelse B, 1 kop, Gladrags, feminin, personlig pleje, feminine, personlig pleje, lavet med medicinsk silikone, reducere dit kulstof-fodaftryk hver måned, holder i år. Miljøvenlig tampon alternativ, sikker simple smarte periode, spare penge og planeten. Let at bruge! Størrelse muligheder: Størrelse en til brug efter vaginal fødsel størrelse b til brug før vaginal fødsel eller efter ac afsnittet månen kop størrelse en er designet til kvinder, der har født vaginalt eller er over 35 år, mens månen cup størrelse b er betød for kvinder, der ikke har født vaginalt. Månen kop er innovativ, økonomisk, komfortable og miljøvenlige. Denne bløde, silikone menstruationskop indsamler flowet i stedet at absorbere det, så de vaginale væv ikke tørret ud, da de kan være med engangs tamponer. Månen kop kan indeholde op til en ounce af væske og skal tømmes flere gange om dagen; blot skylles og sæt. Månen kop kan vare op til ti år, så du sparer over $ 800 i engangsprodukter! Aldrig gå tilbage til tamponer. Dette er min 1. cyklus med menstruation kop. Og selv om jeg ikke vant til det, jeg tror stadig, at det er den bedste løsning for denne “hårde dage”! Desværre for mig 15ml kapacitet er for mindre, eller min menstruation er virkelig tunge.

Jeg er 29 og aldrig var gravid. I 1 3nd dage brugte jeg 4 5 tamponer i løbet af dagen og en nat pad natten. Denne 15ml bæger jeg nødt til at tømme hver 3 4 timer Feminine. Vil bestille større diva kop (Size a, 30 ml). Jeg har en meget tung periode og var træt af at bruge tamponer, fordi jeg er meget følsomme, så jeg gav månen cup en chance. Jeg har måttet ændre tamponer meget ofte, og at gøre min hud irriteret, jeg troede koppen ville tillade mig ikke at gå til badeværelset så ofte. Desværre, da min flow er så tung jeg er nødt til at tømme koppen ofte for og ender irriteret, selvom det er meget blødere end barske tamponer GladRags, Moon Cup, Size B, 1 Cup. På mine værste dage kan jeg fylde bægeret til randen på blot en time. Og at skulle gå på toilettet hver time er ikke ok, specielt når tømning koppen tager længere tid end at ændre en tampon (Du skal være afslappet, jo mere du skynde, jo længere vil det tage). De dage, hvor jeg ikke bløder meget jeg kan klare sig med puder. Men min negative erfaringer er kun på grund af min forfærdelige periode, bortset fra, at koppen er meget komfortabel, jeg kan ikke mærke det, når det er inde (Nå, jeg føler noget at tage plads der, men der er ingen ubehag overhovedet, og jeg kan bevæge sig frit). Sætte det i og tage den ud bare kræver lidt øvelse, jeg fik ud af det hurtigt, og jeg fandt det ikke rodet (Selvom du får dine hænder beskidte) Feminine.

Jeg kan lide, at du kan sterilisere koppen derhjemme, jeg aldrig betroede tamponer fuldstændigt og bomuld virker mere beskidt end silikone. Jeg kun oplevet utætheder, når koppen var helt fuld, men jeg synes, det er meget effektiv, hvis du bløder mindre (Eller tømme den på tid). Hvis din menstruation er ikke tung, jeg tror dette bæger er absolut bedre for dig og miljøet end tamponer. Måske give det en chance og se for dig selv (jeg virkelig ønske jeg kunne bruge det som en normal person og tømme den hver seks timer eller så). Åh, min kop kom med en lille pose til at holde det, men posen har et mønster af en spindelvæv og en edderkop. Nej nej nej nej, jeg kan ikke stå edderkopper, jeg kan ikke forstå hvorfor de vælger dette mønster, hvorfor en edderkop GladRags, Moon Cup, Size B, 1 Cup. Gyser. For det første supplement brugere nødt til at følge den angivne dosering. Det fås i alle gode apoteker og helsekost butikker. Høj dosis af thiamin forbrug kan udvikle muskel koordination og forvirring. Jeg må understrege, at EPA fiskeolie er stadig gavnligt for kroppen, men det er den dha der er det vigtigste Feminine. Midlerne de nedbryde tungmetaller og hjælper kroppen skille sig af dem. Mangel kan føre til skørbug, en sygdom karakteriseret ved dårlig heling af sår, smerter i leddene, muskelsvind, blødning af tandkød og subkutan blødning. Det er en af grundene mange mennesker tager en fiskeolie supplement, så de ikke behøver at bekymre dig om det ved hvert måltid. Dette er temmelig tæt på at være et vidundermiddel, men det er ikke et lægemiddel. Med den stillesiddende livsstil på mode, er hele verden nu står over for problemerne med overvægt og fedme. Som en ekstra fordel til vægttab, der vil du opleve fra ketoner i hindbær er en øget metabolisme og øget energi. Er der en sammenhæng mellem hjerte sundhed og vitamin d? Er E-vitamin og hjerte sundhed forbundet?

Forskere for kvinders sundhed initiativ hormonbehandling og hjerte sundhed studie undersøgte også den rolle, andre vitaminer og mineraler. Nogle endda koste op mod $ 50 for en måneds forsyning. Jeg konsekvent brugt produktet og virkningerne var ret fantastisk. Denne formel fungerer ret godt med en anti aging creme, fordi anti oxidant af dette stof når din hud straks med cremen, mens den mundtlige supplement øger dig indefra. Du kan tilføje eller fjerne libido, minimere den tid periode for fuldstændigt ophør af menstruation cyklus, der sker i midten alder af hunnerne. Du bør især begynde at tage resveratrol, det kan give dig mange fordele til at hjælpe dig til at opveje den skade, som du gør for at din krop ved ikke at spise en ordentlig kost. Det er noget, skal kæmpe kroppens samlede inflammation eller mindske smerter i samme hævede led. Der er en lang liste af dem og øge det beløb, vi får hver dag er blevet anbefalet af fagfolk i sundhedssektoren fra alle områder, traditionelle, traditionel og alternativ, ens. Den eneste ulempe er dog, at folk, der allerede er i dårlig sundhedstilstand kan have vanskeligt ved at effektivt at omdanne ala til omega 3 fedtstoffer. Så er der undersøgelser, der selv viser, at tage disse kosttilskud hverdagen som C-vitamin, e, og d ville have et virkeligt gavn for mennesker, der er faktisk i godt helbred allerede. Disse giftstoffer vil nedbryder iltforsyning i vores blod, sultende organer i deres tiltrængt iltforsyning.

Er Shakeology arbejde? Vil det hjælpe mig tabe sig? Du har sikkert hørt om Shakeology og søger efter mere information om, hvorvidt det virkelig kan hjælpe med at tabe sig.